Karambolos autó javítása

A karambolos autó javítása teljesen más megközelítést igényel, mint egy „hétköznapi” sérülésé. Különböző karambol típusokat sorolhatunk fel, attól függően milyen erő hatására törik, sérül a karosszéria.

Ha KICSI vagy NAGY a baj
Hívjon most és újjávarázsoljuk karambolos autóját!
Mobil: 06-309-449-071

karambolos_auto

Milyen javításra szorulhat egy karambolos autó?

Nyilván egy egyszerű koccanásnál a karosszéria sérülése sokkal kisebb, mint egy nagy erejű ütközésnél, ami már jócskán összeroncsolja az autót. A karambol történhet frontálisan, ebben az esetben komolyabban sérülhet az első lökhárító, a lámpák, a hűtő, a motorháztető, és a motortér is. A hátulról való ütközés esetén, a hátulsó lökhárító, a hátulsó lámpák a csomagtér, csomagtér tető. Az oldal irányú ütközésnél komolyabban sérülhetnek a díszlécek, az indexek az ajtók, és az oszlopok. Borulásos karambolnál a tető, az ajtók, az oszlopok sérülése a jellemző.

A karambolos autó javításának díja a szerzett sérülésektől függ.

Egy erőteljes frontális ütközés esetén a javítás, és annak költségei igen magasak lehetnek, hisz nagy eséllyel egyetlen karosszéria elemet sem lehet javítani, hanem mindet újonnan kell cserélni. Ez az a tipikus karambol, aminek a javítási költsége kiemelkedő.

Oldalsó, vagy hátulsó karambol esetén lehetnek olyan karosszéria elemek, amelyeket meg lehet menteni, vissza lehet adni az íveket, s kevesebb elem szorul teljes cserére.

Profilunk:
Teljes körű autókarosszéria javítás, karosszéria lakatos és fényezési munkák.

Üzleti filozófiánk:
Magas szakmai színvonalon, minőségi anyagokkal és Rövid határidővel dolgozni.